Què és la cirurgia pediàtrica?

Què és la cirurgia pediàtrica?

    Doncs com el seu nom indica, és la part de la Cirurgia dedicada a resoldre els problemes quirúrgics de la població infantil.
Peró, ¿com va néixer la necessitat de confiar aquests problemes a uns professionals dedicats exclusivament a la cirurgia dels nens?
La resposta és molt simple. Els nens no són uns adults petitets. Moltes de les seves malalties que necessiten un tractament quirúrgic, presenten unes característiques especials que les diferencien dels adults. La delicadesa dels seus teixits requereix un tacte i manipulació especial. Per qualsevol persona no versada en la matèria, sembla clar que operar un lactant de 4 kg precisa unes habilitats i experiència diferents que les necessàries per a un adult de 80.

Des de molt temps enrere, l’existència d’anomalies congènites va dur certs cirurgians a especialitzar-se en el seu tractament, dissenyant tècniques específiques de correcció, poc a poc, totes les malalties quirúrgiques dels nens van ser englobades en tractats de cirurgia pediàtrica escrits per professionals, que van constituir la base d’alló que avui és la nostra especialitat i que comprén pràcticament, totes les branques de la Cirurgia.

Resoldre qualsevol problema quirúrgic d’un nen, des del naixement fins l’adolescència és el nostre objectiu com a cirurgians pediàtrics i és aquí on hem avocat tota la nostra dilatada experiència professional.

Link: Wikipedia:

http://es.wikipedia.org/wiki/Cirugía_pediátrica

Link:  Sociedad Española de Cirugia Pediátrica

http://www.secipe.org/

Destaquem

Recursos per a pares

No es gens fàcil ser pare o mare, ni el primer cop ni les vegades subsegüents, sovint un té la sensació......

Què és la cirurgia pediàtrica?

    Doncs com el seu nom indica, és la part de la Cirurgia dedicada a resoldre els problemes quirúrgics de la població......

Enllaços

Casos d'Interès


Pots veure en forma de casos clínics les possibilitats quirúrgiques disponibles per als teus fills

Demanar Cita

Hospital Sagrat Cor
Calle Viladomat, 288
08029 Barcelona
Telèfon

902 39 29 19

Demanar Cita

Hospital General de Catalunya
Telèfon

935 65 60 00

Uneix-te

Fes clic aquí

Comparteix